скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
47
376
вівторки :
52
416
середи :
52
416
четверги :
53
424
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2032
заробітна плата (£):
40640
0
0
0
0
0
52
52
5
0
1
0
2
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1992 :

New Year's Day : 
Good Friday : 
Easter Monday : 
Early May Day Bank Hol. : 
Spring Bank Holiday : 
Late Summer Bank Hol. : 
Christmas Day : 
Boxing Day (subs) : 
..в Великобританія та Ірландія
| England
сьогодні, четвер, 13 грудень, 2018

робочий день : так
тиждень : 50 / 52
день року : 347 / 365
робочий день року : 243 / 253
приурочувати (UTC 00) : 16:18
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
06:18

UTC
-09
Alaska
07:18

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
08:18

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
09:18

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
10:18

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
11:18

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
12:18

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
13:18

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
15:18

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
16:18

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
17:18

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
18:18

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
19:18

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
22:03

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
23:18

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
00:18 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
01:18 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
03:18 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
05:18 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
груд.

13
16:18
UTC 00
Калькулятор
Turkey
South Korea
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Argentina
Chile
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
India
Brasil
Canada
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Sweden
Denmark
Norway
Finland
...
Try also
The Holidays      ptimizer
It tells you when to take your days off to maximize the length of your vacation
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






API
контакти
Excel