скільки робочих та святкових днів

з  
по
The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Святкові дні в році 1991 :

New Year's Day : 
St. Patrick's Day : 
😥
Good Friday : 
Easter Monday : 
Early May Day Bank Hol. : 
Spring Bank Holiday : 
Orangemen's Day : 
Late Summer Bank Hol. : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
Визначте період
..в Великобританія та Ірландія
| Northern Ireland
сьогодні, неділя, 28 листопад, 2021

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 47 / 52
день року : 332 / 365
робочий день року : 228 / 251
приурочувати (UTC 00) : 12:06
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
02:06

UTC
-09
Alaska
03:06

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
04:06

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
05:06

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
06:06

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
07:06

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
08:06

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
09:06

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
11:06

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
12:06

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
13:06

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
14:06

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
15:06

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
17:51

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
19:06

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
20:06

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
21:06

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
23:06

UTC
+12
Auckland, Wellington
01:06 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
лист.

28
12:06
UTC 00
Калькулятор
Turkey
South Korea
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Argentina
Chile
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
India
Brasil
Canada
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Sweden
Denmark
Norway
Finland
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
телеробота
робочий час
8h
/день
заробітна плата
£
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel