скільки робочих та святкових днів

з  
по

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2006 :

New Year's Day (subs) : 
Good Friday : 
Easter Monday : 
Early May Day Bank Hol. : 
Spring Bank Holiday : 
Late Summer Bank Hol. : 
Christmas Eve : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
New Year's Eve : 
Upgrade your account to remove ads & more
Визначте період
..в Великобританія та Ірландія
| London Stock Exchange
сьогодні, неділя, 13 червень, 2021

робочий день :
тиждень : / 52
день року : 0 / 0
робочий день року : 0 / 0
приурочувати (UTC 00) : 01:12
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
14:12 (-1)

UTC
-09
Alaska
16:12 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
17:12 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
18:12 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
19:12 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
20:12 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
20:12 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
21:12 (-1)

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
23:12 (-1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
01:12

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
02:12

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
03:12

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
03:12

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
05:57

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
07:12

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
08:12

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
09:12

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
10:12

UTC
+12
Auckland, Wellington
12:12

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
черв.

13
01:12
UTC 00
Калькулятор
Turkey
South Korea
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Argentina
Chile
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
India
Brasil
Canada
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Sweden
Denmark
Norway
Finland
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
£
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel