скільки робочих та святкових днів

з  
по
The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Святкові дні в році 2018 :

New Year's Day : 
Good Friday : 
Easter Monday : 
Early May Day Bank Hol. : 
Spring Bank Holiday : 
Late Summer Bank Hol. : 
Christmas Eve : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
New Year's Eve : 
Визначте період
..в Великобританія та Ірландія
| London Stock Exchange
сьогодні, неділя, 28 листопад, 2021

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 47 / 52
день року : 332 / 365
робочий день року : 230 / 252
приурочувати (UTC 00) : 11:13
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
01:13

UTC
-09
Alaska
02:13

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
03:13

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
04:13

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
05:13

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
06:13

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
07:13

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
08:13

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
10:13

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
11:13

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
12:13

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
13:13

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
14:13

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
16:58

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
18:13

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
19:13

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
20:13

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
22:13

UTC
+12
Auckland, Wellington
00:13 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
лист.

28
11:13
UTC 00
Калькулятор
Turkey
South Korea
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Argentina
Chile
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
India
Brasil
Canada
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Sweden
Denmark
Norway
Finland
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
телеробота
робочий час
8h
/день
заробітна плата
£
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel