скільки робочих та святкових днів

з  
по

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2021 :

New Year's Day : 
Good Friday : 
Easter Monday : 
Early May Day Bank Hol. : 
Spring Bank Holiday : 
Late Summer Bank Hol. : 
Christmas Day (subs) : 
Boxing Day (subs) : 
Upgrade your account to remove ads & more
Визначте період
..в Великобританія та Ірландія
| England
сьогодні, п'ятниця, 26 лютий, 2021

робочий день : так
тиждень : 08 / 52
день року : 57 / 365
робочий день року : 40 / 253
приурочувати (UTC 00) : 04:18
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
18:18 (-1)

UTC
-09
Alaska
19:18 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
20:18 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
21:18 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
22:18 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
23:18 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
00:18

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
01:18

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
03:18

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
04:18

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
05:18

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
06:18

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
07:18

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
10:03

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
11:18

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
12:18

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
13:18

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
15:18

UTC
+12
Auckland, Wellington
17:18

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
лют.

26
04:18
UTC 00
Калькулятор
Turkey
South Korea
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Argentina
Chile
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
India
Brasil
Canada
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Sweden
Denmark
Norway
Finland
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
£
/день
Зберегти
Видалити
×





Free account



API
контакти
Excel