скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
46
368
вівторки :
51
408
середи :
52
416
четверги :
52
416
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2016
заробітна плата (£):
40320
0
0
0
0
0
53
52
6
1
0
0
1
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2022 :

New Year's Day (subs) : 
Good Friday : 
Easter Monday : 
Early May Day Bank Hol. : 
Spring Bank Holiday : 
Late Summer Bank Hol. : 
Christmas Day (subs) : 
Boxing Day (subs) : 
Визначте період
..в Великобританія та Ірландія
| England
сьогодні, вівторок, 22 вересень, 2020

робочий день : так
тиждень : 39 / 52
день року : 266 / 366
робочий день року : 184 / 254
приурочувати (UTC 00) : 09:21
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
22:21 (-1)

UTC
-09
Alaska
00:21

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
01:21

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
02:21

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
03:21

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
04:21

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
04:21

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
05:21

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
07:21

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
09:21

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
10:21

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
11:21

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
11:21

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
14:06

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
15:21

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
16:21

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
17:21

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
18:21

UTC
+12
Auckland, Wellington
20:21

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
вер.

22
09:21
UTC 00
Калькулятор
Turkey
South Korea
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Argentina
Chile
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
India
Brasil
Canada
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Sweden
Denmark
Norway
Finland
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
£
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel