скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2000 :

1.
New Year's Day (subs)  : 
2.
Good Friday  : 
3.
Easter Monday  : 
4.
May Day Bank Holiday  : 
5.
Spring Bank Holiday  : 
6.
Late Summer Bank Hol.  : 
7.
Christmas Day  : 
8.
Boxing Day  : 


Визначте період
..в Великобританія та Ірландія
| England
сьогодні, неділя, 25 лютий, 2024

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 08 / 52
день року : 56 / 366
робочий день року : 39 / 254
приурочувати (UTC 00) : 21:15
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
11:15

UTC
-09
Alaska
12:15

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
13:15

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
14:15

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
15:15

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
16:15

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
17:15

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
18:15

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
20:15

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
21:15

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
22:15

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
23:15

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
00:15 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
03:00 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
04:15 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
05:15 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
06:15 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
08:15 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
10:15 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
лют.

25
21:15
UTC 00
Калькулятор
Turkey
South Korea
Schweiz
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Argentina
Chile
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
India
Brasil
Canada
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Sweden
Denmark
Norway
Finland
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
£
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×







My purchases
Sign out
API
API
контакти
Excel