скільки робочих та святкових днів

з  
по

Святкові дні в році 2024 :

1.
New Year's Day  : 
2.
Good Friday  : 
3.
Easter Monday  : 
4.
Early May Day Bank Hol.  : 
5.
Spring Bank Holiday  : 
6.
Late Summer Bank Hol.  : 
7.
Christmas Day  : 
8.
Boxing Day  : 


Визначте період
..в Великобританія та Ірландія
| England
сьогодні, середа, 10 серпень, 2022

робочий день : так
тиждень : 32 / 52
день року : 222 / 365
робочий день року : 152 / 251
приурочувати (UTC 00) : 14:21
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
03:21

UTC
-09
Alaska
05:21

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
06:21

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
07:21

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
08:21

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
09:21

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
09:21

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
10:21

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
12:21

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
14:21

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
15:21

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
16:21

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
16:21

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
19:06

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
20:21

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
21:21

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
22:21

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
23:21

UTC
+12
Auckland, Wellington
01:21 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
серп.

10
14:21
UTC 00
Калькулятор
Turkey
South Korea
Schweiz
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Argentina
Chile
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
India
Brasil
Canada
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Sweden
Denmark
Norway
Finland
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочі дні
телеробота
Опис
робочий час
робочий час
/день
заробітна плата
заробітна плата
£
Зберегти Зберегти
Видалити Видалити
×





Free account
Free account


Sign out
API
API
контакти
Excel