скільки робочих та святкових днів

з  
по

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2029 :

New Year's Day : 
Good Friday : 
Easter Monday : 
Early May Day Bank Hol. : 
Spring Bank Holiday : 
Late Summer Bank Hol. : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
Визначте період
..в Великобританія та Ірландія
| England
сьогодні, вівторок, 26 січень, 2021

робочий день : так
тиждень : 04 / 52
день року : 26 / 365
робочий день року : 17 / 253
приурочувати (UTC 00) : 19:24
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
09:24

UTC
-09
Alaska
10:24

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
11:24

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
12:24

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
13:24

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
14:24

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
15:24

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
16:24

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
18:24

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
19:24

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
20:24

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
21:24

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
22:24

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
01:09 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
02:24 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
03:24 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
04:24 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
06:24 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
08:24 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
січ.

26
19:24
UTC 00
Калькулятор
Turkey
South Korea
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Argentina
Chile
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
India
Brasil
Canada
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Sweden
Denmark
Norway
Finland
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята:
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
£
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel