скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
48
384
вівторки :
52
416
середи :
51
408
четверги :
51
408
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
2024
заробітна плата (£):
40480
0
0
0
0
0
52
52
4
1
1
1
1
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2013 :

New Year's Day : 
Good Friday : 
Easter Monday : 
Early May Day Bank Hol. : 
Spring Bank Holiday : 
Late Summer Bank Hol. : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
..в Великобританія та Ірландія
| England
сьогодні, середа, 22 травень, 2019

робочий день : так
тиждень : 21 / 52
день року : 142 / 365
робочий день року : 98 / 253
приурочувати (UTC 00) : 04:28
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
17:28 (-1)

UTC
-09
Alaska
19:28 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
20:28 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
21:28 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
22:28 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
23:28 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
23:28 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
00:28

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
02:28

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
04:28

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
05:28

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
06:28

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
06:28

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
09:13

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
10:28

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
11:28

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
12:28

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
13:28

UTC
+12
Auckland, Wellington
15:28

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
трав.

22
04:28
UTC 00
Калькулятор
Turkey
South Korea
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Argentina
Chile
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
India
Brasil
Canada
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Sweden
Denmark
Norway
Finland
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel