скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
48
384
вівторки :
52
416
середи :
52
416
четверги :
50
400
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2016
заробітна плата (£):
40320
0
0
0
0
0
52
52
4
0
1
2
2
0
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2025 :

New Year's Day : 
2nd January : 
Good Friday : 
Early May Day Bank Hol. : 
Victoria Day : 
Spring Bank Holiday : 
Summer Bank Holiday : 
St Andrew's Day : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
Визначте період
..в Великобританія та Ірландія
| Scotland
сьогодні, п'ятниця, 4 грудень, 2020

робочий день : так
тиждень : 49 / 52
день року : 339 / 366
робочий день року : 235 / 252
приурочувати (UTC 00) : 03:01
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
17:01 (-1)

UTC
-09
Alaska
18:01 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
19:01 (-1)

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
20:01 (-1)

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
21:01 (-1)

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
22:01 (-1)

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
23:01 (-1)

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
00:01

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
02:01

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
03:01

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
04:01

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
05:01

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
06:01

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
08:46

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
10:01

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
11:01

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
12:01

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
14:01

UTC
+12
Auckland, Wellington
16:01

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
груд.

04
03:01
UTC 00
Калькулятор
Turkey
South Korea
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Argentina
Chile
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
India
Brasil
Canada
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Sweden
Denmark
Norway
Finland
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
£
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel