скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
46
368
вівторки :
50
400
середи :
52
416
четверги :
51
408
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
2000
заробітна плата (£):
40000
0
0
0
0
0
52
53
6
2
0
1
1
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
Визначте період

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2017 :

New Year's Day (subs) : 
2nd January (subs) : 
Good Friday : 
Early May Day Bank Hol. : 
Victoria Day : 
Spring Bank Holiday : 
Summer Bank Holiday : 
St Andrew's Day : 
Christmas Day : 
Boxing Day : 
Визначте період
..в Великобританія та Ірландія
| Scotland
сьогодні, середа, 21 жовтень, 2020

робочий день : так
тиждень : 43 / 52
день року : 295 / 366
робочий день року : 204 / 252
приурочувати (UTC 00) : 10:54
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
23:54 (-1)

UTC
-09
Alaska
01:54

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
02:54

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
03:54

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
04:54

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
05:54

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
05:54

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
06:54

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
08:54

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
10:54

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
11:54

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
12:54

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
12:54

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
15:39

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
16:54

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
17:54

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
18:54

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
20:54

UTC
+12
Auckland, Wellington
22:54

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
жовт.

21
10:54
UTC 00
Калькулятор
Turkey
South Korea
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Argentina
Chile
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
India
Brasil
Canada
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Sweden
Denmark
Norway
Finland
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з:
Ранок
Вечір
по:
Ранок
Вечір
робочі дні
робочий час
8h
/день
заробітна плата
£
/день
Зберегти
Видалити
×






API
контакти
Excel