скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
45
360h
вівторки :
49
392h
середи :
50
400h
четверги :
50
400h
п'ятниці :
46
368h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
1920h
заробітна плата (£):
38400
0
0
0
0
0
49
49
4
0
0
0
3
0
0
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Good Friday : 
Easter Monday : 
Early May Day Bank Hol. : 
Spring Bank Holiday : 
Late Summer Bank Hol. : 
Christmas Day : 
Boxing Day (subs) : 
..в Великобританія та Ірландія
| England
сьогодні, середа, 22 січень, 2020

робочий день : так
тиждень : 04 / 52
день року : 22 / 366
робочий день року : 15 / 254
приурочувати (UTC 00) : 08:57
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
22:57 (-1)

UTC
-09
Alaska
23:57 (-1)

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
00:57

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
01:57

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
02:57

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
03:57

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
04:57

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
05:57

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
07:57

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
08:57

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
09:57

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
10:57

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
11:57

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
14:42

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
15:57

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
16:57

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
17:57

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
19:57

UTC
+12
Auckland, Wellington
21:57

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | FR 
січ.

22
08:57
UTC 00
Калькулятор
Turkey
South Korea
Suisse
Australia
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Argentina
Chile
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Working days world map
USA
France
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
España
India
Brasil
Canada
China
Japan
México
Colombia
Venezuela
Sweden
Denmark
Norway
Finland
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel